Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy

pawelek95r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem niemalże identyczne i powiem Ci że ja hodowałem dokładnie od 1 września 2010 roku do początku kwietnia 2011 w tym jedna wizyta u fryzjera na lekkie podcięcie. Aktualnie mam włosy 1 cm bo doszedłem do wniosku że idzie lato i gorąco będzie a poza tym każdy mówi że z krótkimi lepiej.

Opublikowano

Jak masz blond włosy to tak nie rób bo będziesz wyglądać jak gej , a tak to i tak ci nie polecam mój kumpel sobie zapuścił i wygląda jak idiota.

Opublikowano

Jak masz blond włosy to tak nie rób bo będziesz wyglądać jak gej , a tak to i tak ci nie polecam mój kumpel sobie zapuścił i wygląda jak idiota.

Jednemu lepiej w dlugich wlosach jednemu lepiej w krotkich : d wiec nie kazdy musi wygladac odrazu jak idiota : d

Opublikowano

No i na chuj mu odpowiedź nie na temat? Poza tym są ludzie, którym to pasuje.

@top

Około roku, stawiam coś 9 miechów.

Weteran
Opublikowano

hmm mi w 8 miechow dorosly z 2/3 cm do polowy plecow .

Czyli jakies 12cm ;D , wedlug mnie do takiej fryzury co jest na obrazku powinno byc z pol roku .

Ale to tez zalezy znam ludzi ktorzy zapuszczaja wlosy nie obcinaja a wogole im nie rosna.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Specjalista
Opublikowano

@x12 co ty gadasz ,że poł roku minimum z 9-10 miesięcy sam miałem o połowe krótsze(nie wiem czy dobrze to napisałem bo nie używam czesto tego wyrazu, ale kij.) i zapuszczałem je ok 5 miesiecy.Ale to też zalezy od osoby bo innym szybciej rosną ,a innym powoli

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Chcę zapuścić bo nigdy nie miałem dłuższych niż 4 cm i koleżanka mi powiedziała, że o wiele lepiej bym wyglądał w dłuższych więc chce zobaczyć:)

@Up:

Ale zapuszczałeś od tzw. zapałki czy takich 6cm włosów?

Opublikowano

@x12 co ty gadasz ,że poł roku minimum z 9-10 miesięcy sam miałem o połowe krótsze(nie wiem czy dobrze to napisałem bo nie używam czesto tego wyrazu, ale kij.) i zapuszczałem je ok 5 miesiecy.Ale to też zalezy od osoby bo innym szybciej rosną ,a innym powoli

Każdy ma inne włosy... Mi akurat strasznie szybko rosną...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Weteran
Opublikowano

@ Roy™

Zalezy komu !

Ja mam takie w pol roku ... ;>

Ale wiecie ! O Dlugie wlosy trzeba dbac ! Niektorym sie strasznie kreca np. mi i codziennie musze prostownica prostowac ... ; >

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Zależy do kształtu twarzy, a nie od poziomu gejostwa... Sam mam 12centymetrowe włosy, bo takie podobają się dziewczyną (lubią jak łaskoczą je po szyi :P) a samo zapuszczanie na taką długość trwa ok. 6-9 miesięcy.

anonym.png

Opublikowano

TYLKO PEDAŁY MAJĄ DŁUGIE WŁOSY

SORRY ZIOMY

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Mam w sql kumpla co ma takie włosy i nawet mu pasuje . Mi takie urosły chyba w 8-9 miesiecy . Ale niektorzy wyglądaja jak idioci a drudzy lepiej.

cześć.

Opublikowano

Dredy mi się kojarzą z niemytymi śmierdzącymi włosami więc nie :). Widziałem też kolejsia jak ściął sobie dredy ( larwy mu się tam hodowały)>

Opublikowano

@Smark Pozostawie to bez komentarza... Ja nieco krótsze zapuszczałem 6 miesięcy, przy tym jak miałem 9 cm to wyglądałem idiotyczne :) Ale chciałem mieć długie więc wytrzymałem. Przy okazji kup sobie dobra prostownice bo tak jak mówił ktoś nade mną robią się "loczki"

Opublikowano

To zależy jak Ci włosy szybko rosną ... możesz także spytać się fryzjera na pewno będzie wiedział ...

bo dla mnie zapuszczenie takich włosów to około 5 miechów , mi strasznie szybko rosną ... ale mi się wgl nie podobają ...

do tych włosów polecam " styl " skejta ( skate ) bardzo ładnie się włosy prezentują z stylem skate ( ubrania itp )

jak będziesz robił taki kup sobie koniecznie prostownice ... weź taki jeden kumpel sobie nie kupił i nie używał i miał skręcone włosy jak dziewczyna ... wyglądało to zjebanie ..

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...